50+ Party

50plussers, opgelet!


Zijn feestjes alleen voor jonge mensen? Nee hoor!
Ben je 50, 60 of nog ouder en hou je nog wel van een feestje? Kom dan 17 november naar Pitch & Putt op de Palmbosweg 4 in Ermelo. Vanaf 19:30 uur zal het omgetoverd zijn tot een mooie feestlocatie!
DJ Arjon draait de lekkerste hits uit de jaren ’60 en ’70. Terug in de tijd, dans je weer in je mooiste herinneringen. Naast dansen op deze fijne muziek, wordt er ook een workshop Drumble Dance gegeven. Maar natuurlijk kun je ook gewoon in een ongedwongen sfeer leeftijdsgenoten ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

De entree bedraagt slecht €12,50 p.p. in de voorverkoop en €15,- aan de deur op de avond zelf. Daarbij zijn een drankje, hapje en de workshop Drumble Dance inbegrepen.

Kaarten reserveren in de voorverkoop kan via: www.pitchputtgelderland.com.

Datum: 17 november 2018
Tijd: 19:30-23:30 uur
Locatie: Pitch & Putt Strand Horst
Adres: Palmbosweg 4, Ermelo
Telefoon: 0341 – 552 431

Bij succes van deze avond zullen we elke 3e zaterdag een feestavond voor 50plussers organiseren, met elke maand een ander thema. De volgende staat alvast gepland op zaterdag 15 december.

Get Healthy met Drumble Dance

Drumble Dance gaat na de zomer een toffe samenwerking aan met Get Healthy!
Vanaf woensdag 29-08-2018 zal Drumble Dance 10 weken lessen gaan verzorgen voor de leden van Get Healthy. Deze lessen zijn van 19:00-19:50 uur.
Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht bij Get Healthy.
Drumble Dance wenst iedereen een fijne vakantie en we zien je graag na de zomer!

Drumble Dance start beginnersgroep

Ben jij op zoek naar een sport waarbij je de zomer blijft beleven door vrolijke muziek? Noteer dan alvast dinsdagavond 4 september in je agenda!

Vanaf die avond start Drumble Dance namelijk met een beginnersgroep voor volwassenen!
Van 19:30-20:30 ben je van harte welkom om mee te komen doen in de Triade in Ermelo (Amanietlaan 9).
Neem vooral vrienden, collega’s, kennissen of familieleden mee en klik hier om ons via het contactformulier te laten weten dat je mee doet met een gratis proefles.

Start nieuw seizoen

Vanaf maandag 21 augustus start het nieuwe seizoen van Drumble Dance. Dat houdt in dat de wekelijkse lessen weer gaan beginnen. Je bent van harte welkom om een gratis proefles te komen volgen!

Drumble Dance kun je volgen op maandag- en donderdagochtend van 9:30-10:30 of op donderdagavond van 20:00-21:00. De kinderen kunnen komen Drumble Dancen op donderdagmiddag van 16:00-17:00.

Wil je een keer mee trommelen met de djembégroep, dan ben je van harte welkom op woensdagavond van 19:15-20:15.

Klik hier om het volledige lesrooster te bekijken.

En klik hier om te laten weten wanneer je komt, dan zorgen wij voor voldoende materialen.

Invaller gezocht!

Wij zijn op zoek naar een ZZP-er, student van de sportopleiding of wellicht een vrijwilliger die het leuk zou vinden om, in geval van afwezigheid van Arjon, de Drumble Dance lessen over kan nemen. Het gaat dus niet om vaste wekelijkse lessen, maar om incidentele vervanging. Enige flexibiliteit is daarbij handig. Als je interesse hebt, zal Arjon je instructies geven, zodat je goed voorbereid de lessen over kan nemen. Het is fijn als je ervaring hebt met het geven van (sport)lessen, maar dit is geen vereiste. Wel is het belangrijk dat je enthousiast bent over het concept van Drumble Dance, zodat je dit ook over kan brengen tijdens de les.
Ben of ken jij iemand die hier enthousiast van wordt? Laat het ons dan weten via info@drumbledance.nl of klik hier om naar het contactformulier te gaan.
Kunnen we jou binnenkort verwelkomen als onze invaller?

Welkom bij Drumble Dance!

Drumble Dance is een nieuwe vorm van sporten en biedt daarnaast een vrolijke, actieve workshop.
De unieke combinatie van drummen op grote fitnessballen en daarbij dansen op muziek, maakt dat je vrolijk en energiek wordt. Je bent flink in beweging, het is goed voor de motoriek en conditie, dus je hebt een complete work-out.
Arjon kiest voor zijn workshops en lessen opzwepende muziek en past deze aan de mogelijkheden van de deelnemers aan wanneer dat nodig is. Zo is Drumble Dance geschikt voor alle leeftijden. Arjons enthousiasme zorgt voor 100% drum- en dansplezier voor iedereen!

Klik op de knoppen hieronder om meer te weten te komen over de diverse onderdelen binnen Drumble Dance.

Lessen
Workshops
Openingsdans
DJ Arjon

Kom alles te weten over de lessen, het lesrooster en de tarieven.

Hier lees je alles over de workshopmogelijkheden van Drumble Dance.

Op zoek naar een unieke en originele openingsdans? Hier lees je er alles over.

Op zoek naar een DJ? Arjon komt graag!

Maak kennis met Drumble Dance door onderstaande promo te bekijken.

“Drumble Dance is echt voor alle leeftijden. Zelfs bejaarde mensen leven er van op, door te drummen op die ballen”.

Categorieën Geen categorie