Het grote onbekende

21-03-2018

Als ZZP-er ben je continu bezig met het grote onbekende. Want waar haal je je klanten vandaan? Wat voor inkomen ga je volgende maand genereren? Hoe hou je de lessen interessant voor iedereen? Hoe kun je je workshops promoten? Waar kun je jezelf laten zien?
Het grote onbekende voelt soms wat bedreigend, maar de kunst is om er de lol en uitdaging in te blijven zien. Want je bent niet voor niets ZZP-er! Van je passie heb je tenslotte je werk gemaakt! En dat straal je ook uit! En met dat vertrouwen mag je je weg gaan ontdekken.
Want het grote onbekende is vooral een ontdekkingstocht. En op die tocht kom je allerlei mensen tegen. Mensen die met je meelopen en je ondersteunen. Soms ook mensen met spookverhalen, maar ach… spoken bestaan niet, toch?

In ons privéleven gaan we ook het grote onbekende tegemoet. Nou ja “groot”… op dit moment is het als het goed is zo’n 20 centimeter… 😉
Maar die kleine in mijn buik houdt ons best bezig. Want hoe zal de 2e helft van de zwangerschap verlopen? Hoe zal de bevalling gaan? En als die mini-drumbledancer er dan is; zullen we het dan wel kunnen allemaal? Zullen we het goed doen als ouders? Wat komt er op ons af? Wat moeten we regelen en vooral wanneer?
Ook hier voelt het soms wat bedreigend, maar eerlijk is eerlijk; sinds die kleine voelbaar is in mijn buik, voelt het toch meer bijzonder dan bedreigend. We genieten er steeds meer van, nu het steeds meer aanwezig is. We hebben er tenslotte heel bewust voor gekozen en het schijnt dat we nu al stralen.

Ook deze ontdekkingstocht lopen we samen met vertrouwen tegemoet. En op dit pad komen we allerlei mensen en verhalen tegen. Soms komt er een spookje voorbij, maar met de nachtlampjes al in huis zullen zij niet veel kwaad doen.

Het grote kleine onbekende… gewoon tof om samen te ontdekken!

2 thoughts on “Het grote onbekende”

  1. Weer prachtig om te lezen. En spookverhalen zijn precies wat ze zijn spoken om niet naar te luisteren. Bovendien gedijen ze niet in een liefdevolleomgeving. Liefs

  2. Proficiat Arjon. Heel leuk om te vernemen dat jullie een kindje verwachten.
    Ik mis de drumble dance nog steeds zeker als ik bepaalde nummers voorbij hoor komen, maar Ermelo en Harderwijk is iets te ver weg vanuit Helmond.

    Vele groeten van Brenda

Comments are closed.