fbpx

Openingsdans


Zijn jullie op zoek naar een originele en unieke openingsdans? Alleen of samen met vrienden en/of familie? Drumble Dance biedt een openingsdans op maat, waar je gasten nog lang over na zullen praten!

Arjon komt graag naar jullie toe en geeft jullie les aan huis. Het aantal lessen wordt in onderling overleg vast gesteld. Wil je graag dat vrienden en/of familie mee doen? Dat kan, leuk zelfs! In de vorm van een flashmob zullen jullie de overige gasten op jullie grote dag nog meer verrassen.

De materialen zitten bij de prijs inbegrepen. Arjon neemt alles mee wanneer jullie les hebben en hij komt op jullie bruiloft de materialen brengen en neemt alles na afloop van de openingsdans gelijk weer mee. Willen jullie thuis oefenen? Ook dat is mogelijk. Tegen betaling van een borg, kunnen jullie alles thuis laten staan. Als er geen sprake is van schade, wordt de borg zo spoedig mogelijk na de bruiloft aan jullie terug betaalt.

Heb je een aantal favoriete nummers waar je op wil dansen? Arjon kijkt samen met jullie naar de mogelijkheden om hier een swingende mix van te maken, waar jullie goed op kunnen drummen en dansen.

Bekijk onderstaande promofilm om een indruk te krijgen van deze unieke openingsdans!

 

“Je had die ogen moeten zien toen de ballen binnen kwamen! Onze gasten hebben het er nog steeds over”


Heb je interesse in deze openingsdans waarmee je de show op je eigen bruiloft steelt? Geef dan je contactgegevens aan ons door en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Opmerkingen

Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en alleen gebruikt om contact met je op te kunnen nemen naar aanleiding van je bericht in dit contactformulier.