fbpx

Openingsdans


Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! 

Een openingsdans hoort natuurlijk bij jullie bruiloft. Er zijn dansscholen genoeg die jullie een traditionele stijldans kunnen leren. Maar willen jullie een originele en unieke openingsdans leren? Lees dan snel verder!


Unieke openingsdans

Drumble Dance biedt een originele openingsdans op maat; op jullie favoriete muziek en een dans speciaal voor jullie gemaakt. Je hoeft niet ritmisch te zijn of moeilijke dansfiguren te leren; iedereen kan leren drummen op de ballen. 


Dansles aan huis

Arjon komt graag naar jullie toe en geeft jullie les aan huis. Het aantal lessen wordt in onderling overleg vast gesteld. Wil je graag dat vrienden en/of familie mee doen? Dat kan, leuk zelfs! In de vorm van een flashmob zullen jullie de overige gasten op jullie grote dag nog meer verrassen.


De materialen zitten bij de prijs inbegrepen. Arjon neemt alles mee wanneer jullie les hebben en hij komt op jullie bruiloft de materialen brengen en neemt alles na afloop van de openingsdans gelijk weer mee.


Willen jullie thuis oefenen? Ook dat is mogelijk. Tegen betaling van een kleine borg, kunnen jullie alles thuis laten staan. Als er geen sprake is van schade, wordt de borg zo spoedig mogelijk na de bruiloft aan jullie terug betaalt.


Openingsdans mix

Heb je een aantal favoriete nummers waar je op wil dansen? Arjon kijkt samen met jullie naar de mogelijkheden om hier een swingende mix van te maken, waar jullie goed op kunnen drummen en dansen.

Jullie gasten zullen nog lang napraten!


Bekijk onderstaande promofilm om een indruk te krijgen van deze unieke openingsdans!

"Je had die ogen moeten zien toen de ballen binnen kwamen! Onze gasten hebben het er nog steeds over”

DJ Arjon

Naast het geven van Drumble Dance workshops en lessen, is Arjon ook DJ. 

Hij verzorgt graag de muziek tijdens jouw feest!


Als je DJ Arjon boekt én een Drumble Dance openingsdans, profiteer je van een mooie combinatiekorting!


Neem contact met ons op voor alle info of klik hier voor de site van DJ Arjon.

DJ Arjon

Heb je interesse in de originele Drumble Dance openingsdans of wil je DJ Arjon boeken?

Klik hier om contact met ons op te nemen en we beantwoorden je bericht zo snel mogelijk!

Live Workout Drumble Dance