Over Arjon

Mijn naam is Arjon van den Tillaart en ik geef sinds 2003 percussie- en slagwerklessen. Ik ben vroeger begonnen op potjes en pannetjes te trommelen, zelfs de lampen waren tijdens het eten niet veilig. Op mijn 14e kreeg ik een leendrumstel en begon ik al vrij snel met muziek mee te drummen. Vervolgens ben ik op de muziekschool begonnen met drumlessen. Van mijn ouders mocht ik kiezen; autorijlessen of een eigen drumstel. Dat laatste werd het.

Vanaf mijn 16e drumde ik mee in verschillende bandjes van de muziekschool en deed ik mee met optredens. Op mijn 19e heb ik een eigen band opgericht.

Toen kwam mijn interesse in percussie (bongo’s en conga’s) en later ben ik in een djembeegroep terecht gekomen en kreeg ik privélessen van een Afrikaanse djembeeleraar. Dit vond ik zo leuk dat ik het over wilde brengen op andere mensen en vanaf dat moment ben ik zelf djembeelessen gaan geven.

Op mijn 34e ben ik Japans slagwerklessen gaan volgen, waar ook lessen in de bergen van Frankrijk bij zaten. Hierdoor verbeterden mijn slagwerktechnieken en raakte ik zo geïnspireerd dat ik mijn eigen slagwerknummers ging schrijven.

Inmiddels kreeg ik steeds meer aanvragen voor drumlessen, waarop ik een elektronisch drumstel aanschafte en bij de mensen thuis drumles ging geven.

In 2013 wilde ik drummen en bewegen samen brengen, waarop het drummen op fitnessballen en daarbij dansen op muziek ontstond, waarmee Drumble Dance begon.

Sinds 2016 ben ik in Ermelo begonnen met de wekelijkse lessen Drumble Dance. Het is mooi om te zien hoe enthousiast iedereen is en hoe de groepen steeds groter worden! Ook komen er steeds meer aanvragen voor workshops. Wil jij het een keer beleven tijdens een les of wil je een workshop organiseren? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Kortingscode (optioneel)

Uw bericht

Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en alleen gebruikt om contact met je op te kunnen nemen naar aanleiding van je bericht in dit contactformulier.