Welkom bij Drumble Dance!

Drumble Dance is een nieuwe vorm van sporten en biedt daarnaast een vrolijke, actieve workshop.
De unieke combinatie van drummen op grote fitnessballen en daarbij dansen op muziek, maakt dat je vrolijk en energiek wordt. Je bent flink in beweging, het is goed voor de motoriek en conditie, dus je hebt een complete work-out.
Arjon kiest voor zijn workshops en lessen opzwepende muziek en past deze aan de mogelijkheden van de deelnemers aan wanneer dat nodig is. Zo is Drumble Dance geschikt voor alle leeftijden. Arjons enthousiasme zorgt voor 100% drum- en dansplezier voor iedereen!

Klik op de knoppen hieronder om meer te weten te komen over de diverse onderdelen binnen Drumble Dance.

Lessen
Workshops
Openingsdans
DJ Arjon

Vraag jij je wel eens af “Welke sport past bij mij?” omdat je geen zin hebt in ploeteren op saaie fitness toestellen in de sportschool en je thuis sporten ook maar ongezellig vindt? Maak dan kennis met de groepslessen van Drumble Dance! Dit is een leuke sport en goed voor je vitaliteit. Je zult fit worden door de complete workout, tegelijkertijd je mentale gezondheid trainen en de vrolijke popmuziek is goed voor je humeur.

Een workshop Drumble Dance is een vrolijke groepsactiviteit voor bijvoorbeeld een teamuitje of familiedag. Maar wat te denken van een workshop Drumble Dance als leuke sport tijdens een gymles; de leerlingen krijgen een intensieve workout! Als activiteit voor ouderen is Drumble Dance ook zeer geschikt; zij komen niet alleen lichamelijk in beweging, maar ook mentaal. Ouderen met dementie doen actief mee binnen hun mogelijkheden en leven op door de liedjes van vroeger die Arjon speciaal voor deze doelgroep uitkiest .

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Een openingsdans hoort natuurlijk bij jullie bruiloft. Er zijn dansscholen genoeg die jullie een traditionele stijldans kunnen leren. Maar jullie kunnen ook kiezen voor iets unieks! Drumble Dance biedt een openingsdans op maat voor jullie feest. Arjon maakt een muziekmix van jullie 3 favoriete liedjes en bedenkt een unieke dans met de ballen. Jullie gasten zullen nog lang napraten.

Heb je binnenkort een feest, jubileum, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid? DJ Arjon verzorgt graag de feestmuziek! Van popmuziek, tot muziek uit de jaren 70 en jaren 80; Arjon is van alle markten thuis en vult de avond met jullie favoriete liedjes. Geef je een thema aan je feest? Arjon denkt graag met je mee!

Maak kennis met Drumble Dance door onderstaande promo te bekijken.

“Drumble Dance is echt voor alle leeftijden. Zelfs bejaarde mensen leven er van op, door te drummen op die ballen”.