fbpx

Workshops

Naast wekelijkse lessen, geeft Drumble Dance ook vrolijke en actieve workshops. Een uurtje plezier met elkaar, waar je energie van krijgt!

Buitenschoolse opvang
Drumble Dance workshops worden vaak geboekt op de buitenschoolse opvang en scholen (bijvoorbeeld in de plaats van een gymles of tijdens een afsluitings- of feestdag). Deze workshops zijn goed voor de kinderen; het heeft een zeer positieve invloed op de intelligentie en de sociale en emotionele vaardigheden. Daarnaast draagt muziek maken bij aan een vrije, harmonieuze ontwikkeling net als bij teamsport.
Arjon heeft ervaring in het werken met autistische kinderen. Deze kinderen hebben het juist nodig om muziek te maken; in de lessen bloeien ze helemaal op door te drummen en te dansen op de muziek. Ze komen uit hun eigen wereld en voelen zich steeds vrijer door Drumble Dance. Ze ervaren blijdschap, waardoor de focus al snel op het drummen ligt.

Camping
Op de camping verhoogt Drumble Dance het vrolijke vakantiegevoel met de workshops voor de gasten. Kinderen, ouders, opa’s en oma’s; iedereen kan mee dansen en drummen op de ballen. Bij mooi weer lekker buiten in de zon. Drumble Dance maakt er een feestelijke vakantie van!

Particulieren
Heb je iets te vieren met kinderen, vrienden of familie? Drumble Dance zorgt voor een swingende workshop waar zeker nog lang over nagepraat gaat worden. Altijd leuk tijdens bijvoorbeeld een (kinder-)feestje, reünie, vrijgezellen- of familiedag. Een Drumble Dance workshop kan gewoon in je huiskamer of tuin, maar misschien heb je ook wel een unieke of ludieke locatie op het oog! Arjon komt overal!

Bedrijven
Voor bedrijven kan een workshop Drumble Dance gedaan worden als ontspanning of teambuilding. Gewoon even ontspannen, maar wel actief met elkaar bezig zijn. Leuk als afsluiting van bijvoorbeeld een beleidsdag, scholingsdag of wanneer er een jubileum te vieren is.
In het geval van teambuilding werken wij samen met een externe coach. De inhoud wordt gezamenlijk bepaald.

Compleet verzorgd arrangement? Dat kan!
We hebben een mooie samenwerking met een prachtige locatie aan het water; Pitch & Putt strand Horst in Ermelo. Hierdoor is het mogelijk om een compleet verzorgd arrangement te boeken; Drumble Dance in combinatie met een rondje golf en daarbij een lunch, borrel, buffet of BBQ.
Klik hier voor meer informatie.

“Even nergens aan denken en vooral plezier hebben met de rest van de groep”.


Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een Drumble Dance workshop? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw informatievraag met betrekking tot een workshop Drumble Dance

Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en alleen gebruikt om contact met je op te kunnen nemen naar aanleiding van je bericht in dit contactformulier.